Aca Lukas ostavljen!

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 

Jedan od najpopularnijih pevača folk muzike Aca Lukas bio je na korak od venčanja, ali ga je verenica Sonja Šašić ostavila!

Beogradska štampa špekuliše da je jedan od mogućih razloga raskida to što je na Acu Lukasa nedavno pucano, a da se Sonja Šašić brine za bezbednost svoje kćerke Sofije.

Aca Lukas i Sonja Šašić, bivša supruga takođe folk pevača Željka Šašića, bili su zajedno od juna prošle godine, a pre nekoliko meseci su se verili. U nekim intervjuima Aca Lukas je najavljivao i da će Sonju zaprositi na novogodišnjem koncertu na Sajmu, ali se to nije dogodilo...

"Kada je uvidela da je Lukas ozdravio i nastavio s poslom, Sonja je spakovala stvari i vratila se u svoj stan na Voždovac. Uplašena za sopstveni život i život svoje kćerke, ona je odlučila da je najbolje da stavi tačku na njihovu vezu. Sonji nije bilo nimalo lako da se odluči na ovaj potez. Nekoliko nedelja razmišljala je šta da uradi, jer još voli Lukasa, ali joj je sigurnost njene kćerke najvažnija stvar u životu", rekao je neimenovani izvor dnevnika "Kurir".

Sonja Šašić nije bila raspoložena da daje izjave. "Moj privatni život je moja stvar!", odgovorila je na poziv novinara.

Komentarišite vijest