Титула Невесињки Тањи Вујичић

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

ТAЊA Вујичић, из Невесиња, изабрана је за мис БиХ 2008. године. Прва пратиља је Инаида Ибрахимовић из Сарајева, а лента друге пратиље припала је Санели Копрена, из Бање Луке, која је проглашена и за "мисс Орифламе", мис телевоутинга је Вања Илић из Сарајева, а Едвина Морић из Бихаћа је мис фотогеничности...

Гордана Томић, прошлогодишња мис БиХ, прексиноћ је на новом Градском тргу у Бихаћу круну предала Тањи Вујичић, представници БиХ на овогодишњем Избору за мис свијета, који ће бити одржан у Украјини.

- Остварила ми се велика жеља и свој први долазак у Бихаћ памтићу до краја живота. Мислим да у овом тренутку на свијету нема срећније особе од мене. Свака финалисткиња се надала побједи и у мени је тињала нада да могу да понесем титулу - рекла је непосредно након проглашења Тања Вујичић.

Дирекција Избора мис БиХ за мис свијета, послије дванаест година, одлучила се да финално такмичење измјести из Сарајева.

- Био је то пун погодак. Мислим да и у име финалисткиња могу захвалити домаћинима на свему што су учинили да наш боравак у овом дивном граду, са још дивнијим људима, буде угодан. Вјерујем да ће у будућности Бихаћ поново бити домаћин љепотицама БиХ - рекао је Роберт Јовановић, послије трочасовног спектакла. 

Komentarišite vijest