Караџић, радио као духовни исцјелитељ

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Драган Давид Дабић, односно Радован Караџић према тврдњама власти у Београду, писао је за београдски

магазин "Здрав живот", а истовремено, држао је и предавања везана за духовни живот, потврдио је за РТС главни уредник тог листа Горан Којић.

Драган Давид Дабић је писао за београдски магазин "Здрав живот", а истовремено, држао је и предавања везана за духовни живот, али Којић ни остали запослени у тој редакцији ни једног тренутка нису посумњали да се ради о једном од најтраженијих хашких бjегунаца...

"Упознао сам га у септембру на предавању о духовности. Са њим ме упознао један пријатељ и одавао је утисак јако финог и човека упућеног у духовност. Са дугом брадом и косом не личи на Караџића. Никада не бих посумњао," рекао је Којић...

Запослени у редакцији тог београдског листа, који се бави алтернативним областима из медицине и културе, нису били изненађени помињањем имена Драган Давид Дабић, рекавши да се његов текст налази у последњем броју те публикације. Они су, такође, објаснили да ни у ком случају нису могли да повежу тог сарадника са некадашњим лидером босанских Срба.

Дабић се главном уреднику "Здравог живота" представио као неуропсихијатар и посао је обављао како треба."

"Писао је без хонорара...као Давид Дабић, духовни исцелитељ," рекао је Којић.

Лекар под иманом Давид Дабић је 23. маја на Ади Циганлији, у оквиру фестивала здравог живота, одржао предавање под називом "Како неговати сопствене енергије". У Центру за културу Смедерево 10. децембра прошле године "др Драган Давид Дабић, неуропсихијатар, истраживач у области психологије и биоенергије" одржао је предавање на тему "Однос тиховања и медијације."

Драган Дабић није регистрован као лекар

Министар здравља Томица Милосављевић каже да под именом Драган Дабић, иза којег се лажно скривао хашки бегунац Радован Караџић, нема ни једног доктора медицине у регистру Лекарске коморе Србије.

"Ни у државној, ни у приватној пракси није регистрован доктор Драган Дабић, а под тим именом нема ни здравственог осигураника, што би, иначе, био случај уколико се ради о легално запосленој особи у државној или приватној пракси Србије", казао је Милосављевић.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentarišite vijest