VB: Modeli, muzi?ari, politi?ar, JK i Miki!

Ĺ tampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Tre?e izdanje Velikog Brata sa poznatim li?nostima po?elo je u ponedeljak uve?e na televiziji Pink.

U Ku?u na Košutnjaku slavne je uveo oprobani voditeljski tim, Milan Kalini? i Dragan Marinkovi? Maca, i sam prethodni u?esnik VIP VB.

Pre samog po?etka šoua, prikazan je kratki snimak lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada ?anka u ispovedaonici.

Tako je, verovatno greškom, otkriveno da je ?anak (49) prvi politi?ar koji ?e u?i u doma?eg VB...

Prva uku?anka je "me?u deset najlepših žena na svetu koje umeju da se biju", Tijana Stajši? (24), Mis Jugoslavije 2001. godine! Pored karijere u manekenstvu, Tijana vredno radi i na borila?kim veštinama - nosilac je crnog pojasa u karateu.

Drugi je ušao reper Dalibor Andonov Gru (36)! Jedan od najpopularnijih hiphopera devedesetih rekao je da nema nikakvu taktiku, a da je njegova supruga Danica Prvulovi?, bivša manekenka sa kojom ima sin?i?a Vuka, na ulazak u Ku?u rekla "OK".

Tre?a uku?anka je folkerka Mira Škori? (39), koja po sopstvenom priznanju nije pevala "samo u Japanu".

"Zovu me i Mira ?etiri Pištolja, a ja imam samo dva. Volim da imitiram ljude, i ulazim kako bih demantovala sve tra?eve o sebi", rekla je peva?ica koja za sobom ima brojne nagrade i više od deset studijskih albuma.

?etvrti uku?anin bio je Nenad ?anak, koji je okupljene u dnevnoj sobi iznenadio izlaskom iz ispovedaonice.

"Vidim da ?e biti zaista šarena ekipa", prokomentarisao je Gru.

Peta je bila prva "veteranka" VB, promoterka i model Jelena Žeželj (21), u?esnica drugog serijala Velikog Brata koji je prekinut zbog pogibije troje uku?ana.

"U Ku?i ne bih volela da vidim jedino Bureka, njega uopšte ne cenim", rekla je Jelena, koja je objavila i da trenutno nema de?ka.

Milan Mumin (37) iz Love Hunters šesti je uku?anin.

"Za mene je Veliki Brat izazov. Više puta sam bio u zatvoru, pa mi boravak u Ku?i ne?e biti problem", rekao je roker koji živi izme?u Njujorka i Novog Sada, a sebe definiše kao "možda anarhistu".

Sedma uku?anka je estradna umetnica Mia Borisavljevi? (24), poznata po spotu u kojem nije zaista bila gola, kako je otkrila tokom predstavljanja.

"Ja sam slobodna, ali nisam vulgarna", rekla je Mia, koja kao omiljeni incident na nastupima pamti kada je samoj sebi izbila zub mikrofonom.

Osmom uku?aninu ovo ?e možda biti "tre?a sre?a" - Miki ?uri?i? (31), "VIP p?elar iz Kupinova", tre?i put ?e okušati sre?u! Miki je postao prava zvezda nakon u?eš?a u prvom serijalu, a zatim je uveden i u drugom zajedno sa svojim ocem Mirkom, kako bi malo "mutio vodu". Oba puta je svojevoljno napustio Ku?u, na opšte razo?aranje publike.

"Ovoga puta, ostajem do kraja", obe?ao je "ve?iti uku?anin".

Deveta je ušla manekenka i povremena glumica Ivana Škori? (31), supruga odbojkaškog reprezentativca Edina Škori?a i sestra bliznakinja voditeljke Bojane Jankovi?.

"Mislim da sam jaka li?nost, ulazim iz ?iste radoznalosti. Baš me je kopkalo - kakvo li je to iskustvo", rekla je Ivana.

Crnogorski model Filip Kapisoda (21), najuspešniji maneken beogradske Nedelje mode 2006. godine, ušao je deseti.

"Najviše volim da ležim, jesam li Crnogorac ili nisam", našalio se Filip, ina?e bivši de?ko peva?ice Ksenije Paj?in.

VIP uku?anka pod brojem 11 je "žena brend", Sandra Draškovi? ex Lazeti? (28), manekenka i voditeljka poznata pod nadimkom Sani Armani.

"Od poznatih se najviše družim sa samom sobom. Nemam taktiku za ulazak u Ku?u, bi?u opuštena i prirodna", otkrila je Sandra, koja je u Ku?u ušla u kratkoj crnoj haljinici.

Pretposlednji muškarac koji ?e se boriti za nagradu je estradni umetnik i imitator iz BiH, Edin Aladžuz (29) zvani Kalimero.

Omiljene li?nosti za imitiranje su mu Hanka Paldum, Severina i druge bombasti?ne peva?ice, bavi se pevanjem, humanitarnim radom, tra?arenjem i piše svoj drugi roman!

Producenti su najve?e iznena?enje sa?uvali za kraj - folk diva Jelena Karleuša (30) poslednja je ženska slavna li?nost koja ulazi u Ku?u!

"Kofer je pun donjeg veša", najavila je uvek provokativna JK, koja ina?e ?eka svoje drugo dete sa mužem, igra?em Verdera Duškom Toši?em.

Zatim je Maca pružio mikrofon Milanu, i otkrio da je on 14. VIP uku?anin! Voditelju iz BiH ?e ovo biti druga "runda" u Velikom Bratu.

Maca (40) je u svom profilu naveo da publika "može da ga mrzi ili voli, ali nikako da ostane ravnodušna".

VIP uku?ane u roze Ku?i do?ekali su morski specijaliteti, šampanjac... A onda su krenuli sa upoznavanjem.

"Ima li nešto za klopu, ja sam ipak žena trudnica", odmah je zavela red JK.

Pravila su ista - ovih 14 "selebritija" se bore za nagradu od 50.000 evra, a u Ku?i ?e boraviti mesec dana.

Pobednici prethodnih VIP serijala Velikog Brata su fudbaler Saša ?ur?i? ?ani i kreatorka Mirjana ?urovi? Mimi.

(MONDO)

Komentarišite vijest