Miki pobjedio!

Ĺ tampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Miki je kona?no uspeo! Tre?a sre?a za p?elara, kockara i kuvara iz Kupinova, koji je u tre?em u?eš?u u Velikom Bratu izdržao do kraja i uzeo 50.000 evra.

Da pobeda bude još sla?a, Miki ?uri?i? pobedio je u sezoni Velikog Brata koji je prvi put emitovan na televiziji Pink, na kojoj se prikazuju i folk emisije iz Grand produkcije. Sve ono što Miki prezire. Ipak, ?ek je ?ek!

Poslednji "izba?eni" uku?anin, pobednik Miki ?uri?i? simpati?no je do?ekan numerom "Hit the road Jack and don't you come back"!

Kona?no izba?en, ali i za 50.000 evra bogatiji, p?elar, kuvar i po sopstvenom priznanju kockar, bio je miran, mirniji nego što se moglo o?ekivati, možda zbog njegove ranije izjave da je on "te pare ve? potrošio"....

"Svaku no? legnem u krevet i razmišljam gde ?u da potrošim pare...i svako ve?e ih trošim na drugom mestu".

"Želeo bih da se zahvalim svima i pozdravim mog dedu", bile su Mikijeve prve re?i po izlasku. "Trudi?u se da novac što nekvalitetnije potrošim, kao i uvek i to što brže"

Poznat po tome što je ve? u prošlom rijalitiju proglašen za inventar u Ku?i, Miki ovog puta nije razmišljao o izlasku, kao u ranijim serijalima kada je upravo zbog nervoze izlazio i gubio šansu da pobedi.

"Nisam razmišljao o izlasku. Niko me ovog puta nije nervirao, i voleo bih da citiram velikog mislioca iz Novog Sada Milana Mumina: "Sve je dobro dok se ?ovek ne usere!".

Na pitanje da li ?e ponovo u?i u Ku?u, Miki je u prepoznatljivom maniru rekao: "Ne?u više ulaziti. Meni je trebalo samo 15.000 evra!"

Iako se od po?etka mislilo da ?e ovaj rijaliti biti dvoboj najdominantnijih "mužjaka" u ku?i – Mikija i Mace u ?iju se borbu za glavnu premiju u jednom trenutku umešao se i Mili? Vukašinovi? , Miki se našao "o?i u o?i" sa Gruom!

"Bilo mi je bitno da ne ispadnem u prvoj nedelji. Posle toga je sve bilo ok", rekao je "drugi". "Bio sam iskren i mislim da je publika to prepoznala. Išao sam srcem, možda sam zato i došao do finala ", rekao je Gru i osvrnuo se na sva?e sa Mirom i Macom. "Nekada je Mira potencirala Grand, a ja sam malo ludeo što su ?esto puštali narodnjake i eto...", dok je zbog Mace nekoliko puta morao da "podiže prag tolerancije, jer je "vulgaran" . Što se ti?e "prijateljstva" sa Tijanom, ono to upravo i jeste: "Bila mi je ok, zato smo se i družili".

Da je finalno ve?e donelo pomalo neo?ekivani obrt, govori ?injenica da je pre Filipa koji je za 28 dana jedva "prozborio koju" i Grua koji je nekoliko puta otvoreno ušao u konflikt sa nekoliko uku?ana, prva Ku?u ipak napustila Mira Škori?, a za njom upravo jedan od, kako su mislili mnogi, pretendenata za nagradu od 50.000 evra, Dragan Marinkovi? Maca!

Iz razloga što je ispao pre "nekoga ko nije ni kafu skuvao" Grua, Dragan Marinkovi? je bio vidno iznerviran i ljut. "O?ekivao sam da ?u ispasti. Mi koji smo bili unutra imamo izgra?eno mišljenje jedni o drugima, a publika ima predrasude! Bože pravde, pobedi?e Miki ili Filip", rekao je Maca koji se u jednom trenutku ?ak brecnuo i na pitanje Milana Kalini?a o Tijani.

"Šta me pitaš o drugim ljudima! Ne znam o ?emu pri?aš", rekao je Maca a potom rekao da ga ne zanima ni da pogleda svoj profil jer on "zna ko je".

Interesantno je da doju?erašnji "prijatelji" Maca i Tijana na izbacivanju nisu razmenili ni re?i!

"Kažu da ljudi biraju svoj put, ja znam da je to laž ili jedna bajka. U znak zahvalnosti za one koji vole moje pri?e i koji su bili uz mene, ja sam odlu?io da u njihovo ime deo honorara poklonim domovima za nezbrinutu decu
", rekao je Maca.

Prvi "presek" napravljen je samo15 minuta nakon što je po?ela poslednja "epizoda" rijaliti šou programa koji se završio nakon 28 dana. U tih 15 minuta Ku?a je ostala "kratka" za prvog stanara.

"Svi su bili netolerantni i aljkavi", bile su prve re?i Mire Škori? kojoj je tokom proteklih 28 dana po mišljenju mnogih "sve smetalo".

"Imala sam krize jer nikada nisam bila toliko odvojena od ?erke i sestri?a", rekla je Mira i pokušala da se odbrani od titule dežurnog gun?ala". "Ja nisam glumila" i dodala da je u ku?i bila "higijeni?arka". Na komentare Jelene Karleuše da je Mira njen fan i da su njeni jedini blistavi momenti kada je imitira, rekla: "Nije mi fan"!?, a potom se ispravila i rekla da nisu "me?usobni fanovi", ali da poštuje to što Jelena radi.

Mira ?e ostati upam?ena po "epskim" sva?ama sa Mikijem, naro?iti po onoj u kojoj je branila svoju branšu re?ima: "Ja bih umrla za Grand i Sašu Popovi?a! ".

Nakon Mire i Mace došao je red i da se Filip Kapisoda oprosti od 50.000 evra i titule pobednika VIP All Stars serijala.

Ovog puta crnogorski glasa?i su "omanuli". Nekoliko minuta pre nego što ?e napustiti Ku?u Filip je u ispovedaonici rekao da misli da ?e upravo on pobediti. Pogrešio je!

"Drago mi je što sam u?estvovao u šou. Razlog zbog kojeg sam pristao da u?em u Ku?u je izazov i novo iskustvo. Šou je doneo svima nama dobro, mislim da je ovo plus", rekao je Filip i osvrnuo se na vezu sa Ksenijom, ukoliko je ima, i pogrešio ponovo... "Mi smo još zajedno", rekao je Filip iako je Ksenija nedavno u jednom gostovanju rekla da nije sa njim u vezi i da mu ne?e dati drugu šansu jer je ušao u Ku?u. "To su moje privatne stvari i ne?u to sad da komentarišem", rekao je pomalo zbunjeni Filip. "Nije džentlmenski".

Ovaj serijal Velikog Brata osta?e upam?en i po prvom u?eš?u jednog srpskog politi?ara - Nenada ?anka. Ušao je u ku?u da "dokaže" da je ovaj koncept emisija zapravo "dno dna", ali je svesrdno u?estvovao u zadacima i izjavljivao da mu je u ku?i bilo lepo i da se zabavljao sa prijatnim i dragim ljudima.

Nešto manje od mesec dana je prošlo kako su se vrata ku?e Velikog Brata otvorila za Jelenu Karleušu, Jelenu Žeželj, Nenada ?anka, Tijanu Stajši?, Mikija ?uri?i?a, Dalibora Andonova, Ivanu Škori?, Dragana Marinkovi?a, Miru Škori?, Miu Borisavljevi?, Milana Mumina, Edina (Kalimera) Aladžuza, Sandru Draškovi? i Filipa Kapisodu, a potom i kultnog Mili?a Vukašinovi?a

Jedan po jedan uku?ani su izlazili, ili napuštali šou , da bi se broj iz nedelje u nedelju, protokolarno smanjivao. Mišljenja o ovogodišnjem odabiru zvezda koje su se našle pod VIP krovom, a koji su imali ulogu da nas "zabavljaju" su podeljena - epiteti koji su opisivali ovogodišnju sezonu išli su od "nikad bolje" do "nikada dosadnije". Ipak, neki momenti su zaista uspeli da nas nasmeju i razgale, poput ovog...

...ali i iznerviraju! Doga?aji po kojima ?e se pamtiti ovogodišnji VIP All Stars serijal Velikog Brata jesu konstantna ogovaranja koja su obeležila po?etak rijaliti šoua, nervoza zbog cigareta,kao i sva?e. Najzanimljivije su upravo bile one izme?u Mikija i Mire. A "seljaku iz Šipova" kako ga je drugarica Jelena Karleuša jednom prilikom oslovila, ni Sani Armani nekoliko puta nije ostala dužna.

U ovom serijalu smo zamalo imali i reprizu "VIP veze" izme?u Mace i Tijane koji su od po?etka šoua "išli utabanim stazama" Goge i Ognjena. Iako su bili dosta slobodniji od njih, tek ništa se izme?u misice i voditelja/glumca nije dogodilo (osim pipkanja, štipanja, lupkanja po zadnjici, poigravanja "ženskim" atributima...).

"Ja sam se u ku?i ose?ala usamljeno, a Maca je, u po?etku, bio pozitivan, vedar...Bio je mi je potreban neko sa kim bih bila prisna, jer je situacija u ku?i sasvim druga?ija nego napolju", rekla je Tijana nakon što je izba?ena u polufinalu, da bi u samom finalu "promenila pri?u" i odlu?ila da se sa njim ni ne pozdravi.

Sve u svemu, jedna zanimljiva stvar jeste da su "prijatelji" uspeli da postanu neprijatelji, kao i da su Miki i Mira postali skoro pa prijatelji poslednjih par dana.

Pobednik je poznat, a poznato je i da ?e žurka u Ku?i Velikog Brata sa svim izba?enim uku?anima, prvim u All Stars serijalu, trajati do jutra.

mondo

Komentarišite vijest