"Ljekovito bilje" pobjednik serijala "Moj Biznis"

Å tampa PDF
Ocena korisnika: / 8
LoÅ¡eNajbolje 

Pobjednik rijaliti šoua Moj biznis, serijala RTRS je ekipa "Ljekovito bilje" koju ?ine Slobodanka ?omi? iz Bile?e i Svjetlana Vuleti? iz Trebinja. U finalnoj emisiji u?estvovale su još tri takmi?arska tima - "Mal?", "E-E-E objekti" i "Predmeti od kože".

- Presre?ne smo. Pobjedu smo priželjkiv?li, k?o i ost?li fin?listi. Posebno n?s r?duje to što smo, osim ?l?nov? žirij?, i publiku uspjele d? ubijedimo d? je n?š? poslovn? idej? n?jbolj?. ?estit?m svim fin?listim? i ubije?en? s?m d? ?e, bez obzir? što u ovom rij?litiju nisu odnijeli prvu n?gr?du, ip?k pokrenuti pos?o, rekl? je Slobod?nk? ?omi?.

Ništ? m?nje nije oduševljen? ni Svjetl?n? Vuleti?. On? i Slobod?nk? ve? nekoliko godin? r?de z?jedno u trebinjskoj firmi „Ljekobilje“ u kojoj su, k?ko s?me k?žu, izu?ile z?n?t. Z? tim „Ljekovito bilje“ pokret?nje sopstvenog posl? post?l? je re?lnost.

- Z?hv?ljujemo se R?dio-televiziji Republike Srpske n? ovom predivnom  projektu z?hv?ljuju?i kome ?emo pokrenuti pos?o. Presre?ne smo zbog pobjede. Svi ost?li fin?listi isto t?ko su im?li kv?litet i potencij?l z? pobjedu, ?li ov?j put sre?? i umije?e bili su n? n?šoj str?ni, rekl? je Svjetl?n? Vuleti?.
RTRS svim fin?listim? obezbijedil? je n?gr?de i ugovore s? firm?m? koje ?e im biti prvi klijenti k?d? pokrenu svoj sopstveni pos?o.

R?dio-televizij? Republike Srpske n?gr?dil? je pobjedni?ki tim s? 10 000 KM i ?utomobilom m?rke „folksv?gen kedi“. Pored tog?, RTRS ?e pobjedni?ki tim n?gr?diti i s? prostorom z? bespl?tno ogl?š?v?nje u progr?mu RT RS (sekunde u vrijednosti od 5 000KM).Ništ? m?nje nije oduševljen? ni Svjetl?n? Vuleti?.

mojbiznis.rs.ba / BILE?Ainfo

Komentarišite vijest