Bilećanin u emisiji "Zvijezda možeš biti ti"

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 19
LošeNajbolje 

obren cvijanovic Kralj ludih provoda, majstor vrhunske atmosfere, Obren Cvijanović - Louis 2, kako ga mnogi zovu, zbog ogromne sličnosti u boji glasa sa pokojim "Ljubišom Stojanovićem (Louisom)" ponovo je iznenadio svoje fanove. Talentovani pjevač rođen u Bileći, pravi lom gdje god se pojavi. Nastupao je u skoro svim poznatim klubovima i diskotekama kako u Bosni i Hercegovini tako u Srbiji, Crnoj gori, Hrvatskoj...

Nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svojom ogromnom harizmom, energijom i svojim glasom jednostavno oduševljava publiku gdje god da pjeva. Poznat po svom humanitarnom radu: "Cup pjevača Hercegovine" (Festival posvećen djeci sa posebnim potrebama), Galerija Veritas ( Koncert za Ognjena Gudelja), Humanitarni koncert u Diskoteci Redblack u Trebinju 2011; samo su neki od posljednjih nastupa koje je ovaj talentovani momak poklonio onima kojima je pomoć bila prijeko potrebna.


Nakon najave da će uskoro izdati svoj prvi Singl album "Obren-Louis 2" svoje fanove iznenadio je ulaskom u popularni, najgledaniji muzički show u Bosni i Hercegovini "Zvijezda možeš biti ti" koji se prikazuje na Televiziji Hajat, gdje je Obren ušao u top 40 takmičara. Do sada je dobio pohvale širom Bosne i Hecegovine, od strane samih učesnika, stručnog žirija i mnogih drugih, koji ga još uvijek drže u samom takmičenju.

U Septembru počinju Live emisije Show " Zvijezda možes biti ti", kada se očekuje od nas, najprije iz Hercegovine da ovom mladom Hercegovcu damo maksimalnu podršku.

Kako i sam voli da kaže "Hercegovina mi je u srcu", očekuje od svoje Hercegovine najveću podršku tokom takmičenja " Zvijezda možeš biti ti" i nada se da će tu podršku i dobiti.

Pogledajte snimak iz emisije ZMBT.

 

Komentarišite vijest