Neophodna hitna transplatacija. Pozovite 1458

Å tampa PDF
Ocena korisnika: / 3
LoÅ¡eNajbolje 
Zdravstveno stanje dje?aka Ognjena Gudelja iz Trebinja, koji boluje od non-ho?kin tumora limfoma, iznenada se pogoršalo zbog ?ega je neophodna hitna transplantacija koštane srži, ali zahvat je doveden u pitanje zbog nedostatka finansijskih sredstava.

O akciji prikupljanja neophodnih sredstava, u iznosu od 144.000 evra, za transplantaciju, naš list je ve? pisao. U me?uvremenu se majka malog Ognjena, Velimirka, ponovo javila našoj redakciji. Ona moli sve ljude dobre volje da pomognu kako bi se obavio zahvat...

- Ljekari su nam saopštili da Ognjen ima jake infekcije, koje su opasne po njegov život. Što prije je potrebno uraditi transplantaciju koštane srži, kako bi spasili Ognjenov život, ali treba uplatiti što je prije mogu?e bar 100.000 evra, dok ostatak, 44.000 evra nije neophodan odmah. Meni je veoma teško kao majci, srce mi se kida, a suze nikako da stanu. Moraju mom Ognjenu odmah izvršiti transplantaciju mati?nih ?elija, jer ne smiju ?ekati. Donatoar su našli - rekla nam je kroz suze Ognjenova majka, koja se nalazi u Njema?koj sa sinom.

Ona je ponovila da još jednom moli sve humane i dobre ljude da pomognu Ognjenu, da ozdravi i da se zdrav i živ vrati svojoj ku?i u Trebinje.

Za pomo? Ognjenu otvoreni su humanitarni brojevi 1458 kod m:tel-a i (092) 880-831 kod Eroneta, a aktivni su i žiro ra?uni za uplatu sredstava.

Uplata i ra?un u KM otvoren je kod Rajfajzen banke, na ime Mario Gudelj. Broj ra?una je 1610200000000098. Uplata i devizni ra?un tako?e je otvoren kod Rajfajzen banke, swift code: rzbaba2s, IBAN CODE: ba 391612200012431130

Uplata u Crnoj Gori kod Erste banke na ime Marijana Gudelj broj ra?una banke: 6769 8200 1694 0008. Uplata u dinarima, kod Rajfajzen banke Užice, Srbija na ime Mario Gudelj na broj: 265-0210000007601-16 , a novac se može uplatiti i preko vestern uniona.

Ž. DERAJI? / FOKUS.ba

Komentarišite vijest