Počinje rekonstrukcija zgrade opštine Bileća

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 13
LošeNajbolje 

opstinabileca-smallRekonstrukcija zgrade Administrativne službe opštine Bileća počinje danas, a vrijednost radova je 2,5 miliona KM, potvrdio je načelnik opštine Dragan Babić.

Babić je rekao da će se opština kreditno zadužiti, te napomenuo da je to njeno prvo zaduženje i da zbog toga to neće biti veliki udar na opštinski budžet...

"Već su urađeni pripremni radovi, a nakon rekonstrukcije zgrade sve administrativne službe biće na jednom mjestu, što će znatno olakšati rad zaposlenih, a građani će na brži način moći da završe potrebnu papirologiju i dobiju neku uslugu", pojasnio je Babić i podsjetio da su do sada administrativne službe bile smještene u dvije zgrade.

 

opstinabileca

Prema njegovim riječima, zgrada Administrativna službe opštine rađena je u vrijeme Austrougarske, prije više od 100 godina, tako da je postala nefunkcionalna.

 

U okviru rekonstrukcije dogradiće se i potkrovlje, a ukupna površina korisnog prostora biće oko 2 000 metara kvadratnih.

 

U opštini kažu da će do završetka radova administrativne službe biti izmještene na nekoliko lokacija, ali da građani neće biti uskraćeni ni za jednu uslugu.

 

Radovi na adaptaciji zgrade trebalo bi da budu završeni sredinom naredne godine.

 

BI

Komentarišite vijest