MKD "Mikrofin" uz KK Hercegovac

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 6
LošeNajbolje 

Mikrokreditno društvo “Mikrofin” poklonilo je dresove kadetima i juniorima Košarkaškog kluba “Hercegovac” iz Bileće, kao znak podrške sportistima ovog grada. Dresove je treneru Borisu Jokanoviću i predsjedniku kluba Andriji Vujoviću uručio zamjenik šefa filijale Vladimir Bošnjak. On je istakao da MKD “Mikrofin” ove mlade ljude vidi kao predstavnike jedne pozitivne strane našeg društva, te da im, upravo zbog toga, treba pružiti svaku moguću podršku.  Jokanović i Vujović su izrazili zahvalnost na ovom poklonu, uz obećanje da će KK “Hercegovac” svojim radom i trudom opravdati ovaj gest...

 

Da vjera u sportiste KK “Hercegovca” nije slučajna, pokazuje i činjenica da su ove kategorije učestvovale na završnim turnirima prvenstva Republike Srpske, a osvojili su i takmičenje srednjih škola održano u Prijedoru.


Mikrokreditno društvo "Mikrofin" samo ove godine doniralo je računar nevesinjskom Dnevnom centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama, uručilo dvije donacije za dječiju biblioteku i igračke vrtiću "Duško Radović" u Ugljeviku, te dresove, lopte i multifunkcionalni aparat Osnovnoj školi "Aleksa Šantić", takođe u Ugljeviku, a osnovnoj školi "Jovan Dučić" u Zalužanima kod Banjaluke doniralo ormariće za učionice.

 

Komentarišite vijest