Pronađen vlasnik tamića. Istina na vidjelo!

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Pronađen vlasnik Tamića koji je u nedjelju 11. novembra u mjestu Krivača udario Dragana Boljanovića (39) koji je od zadobijenih povreda preminuo na putu za bolnicu Trebinje. Vlasnik tamića je Veso Radović iz sela Zasada koji ima prebivalište i u Bileći...Pokojni Dragan Boljanović je zapamtio poslednja dva broja tablica i unesvijestio se. Vozač autobusa koji je prošao neposredno nakon nesreće je primjetio Dragana i odmah ga prevezao u bilećku bolnicu gdje je pružena prva pomoć i ambulantnim kolima hitno prebačen u trebinjsku bolnicu gdje je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo.

“TAM” kojim je udaren stradali, Veso R. je sakrio u garažu u Bileći, koju koristi S.S. Nakon izvršenog uviđaja na kamionu su konstantovana oštećenja na prednjoj strani koja su ukazala da je vozilo bilo učesnik u saobraćajnoj nesreći od 11.novembra.

Nesrećni Dragan je bio svjestan jer je vozaču autobusa rekao poslednja dva broja tablica što je uveliko olakšalo posao policiji. Vlasnik vozila će nakon dokumentovanja krivičnog djela ugrožavanja javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći biti predat Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

nezvanična vijest- BILEĆAinfo 

Komentarišite vijest