Frizer Stanko na TV !

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 7
LošeNajbolje 

Poznati bilećki ženski frizer Stanko Samardžić je nedavno gostovao u reality show-u Savršen Par  koji se emituje subotom naveče na TV PINK BH.

Nakon prijavljivanja na poznati show " Veliki Brat " i prolaska na kastingu Stanko ipak nije ušao u kuću Velikog Brata iako je prikazivan u istoimenoj emisiji kao jedan od potencijalnih ukućana. Za sve treba volje, tako se Stanko prijavio i za ovu TV emisiju u nadi da će se ipak pojaviti na TV, što se i desilo. 

U subotu, 8. decembra 2007. u 20:00 časova na TV PINK BH najvjerovatnije bi se trebao pojaviti kao jedan od 3 takmičara u emisiji Savršen Par. Koga će djevojka na neviđeno odabrati vidjećemo u subotu, zato budite uz male ekrane i navijajte! 

 

Savršeni par, naziv je novog reality projekta PINKBH, kojeg vodi Dragan Marinković – Maca.

Kako odabrati životnog partnera, da li na osnovu izgleda ili zajedničkih interesa, šta presuđuje, osnovna je tematska orijentacija show-a koji će sigurno zaintrigirati gledateljstvo.

Svi oni koji imaju hrabrosti okušati sreću u odabiru partnera na neviđeno, još uvijek mogu se prijavti na broj telefona 033/460-894.

Komentarišite vijest