Vujović bez konkurencije

Štampa PDF

Napredak u oštini Bileća zabilježen u proteklim godinama ne smije biti zaustavljen, a kapitalni projekti koji su trenutno u fazi izrade projektne dokumentacije, moraju biti realizovani, rekao je Blažo Vujević, kandidat SNSD za načelnika opštine Bileća, na prijevremenim izborima u ovoj opštini zakazanim za 24. januara 2010. godine. Na predstavljanju ovog kandidata u petak je rečeno da se razgovara o izgradnji fabrike sintetičkih ulja u Bileći i da Vlada RS i SNSD ohrabruju investitore da to urade, navodeći da bi uskoro mogli biti riješeni problemi u Silosu...

 

- Radim na sličnim poslovima, upoznat sam sa svim problemima i stanjem u Bileći. Trebamo nastaviti ono što radimo već godinu dana, aktivirajući još niz projekata. To podrazumijeva projekte koji su u fazi tenderske dokumentacije, prvenstveno kolektora - prečistača, vrijednosti osam miliona maraka.

 

To je i izgradnja zgrade administrativne uprave. Moramo povećati zaposlenost kroz razvojne projekte i kreditne aranžmane - rekao je Vujević. Radomir Vuković, predsjednik OO SNSD Bileća, rekao je da je OO SNSD jednoglasno podržao kandidaturu Vujevića, diplomiranog ekonomiste, za načelnika ove opštine.

 

- Građani Bileće smatraju da se radi o najkorektnijem i najmoralnijem građaninu naše opštine. Veliki je poznavalac ekonomskih kretanja. Budžet opštine koji je predao u Vladu RS na usaglašavanje bio je jedan od nakorektnije urađenih. Bezrezervnu podršku našem kandidatu daju SP, DNS, Penzionerska stranka RS i SRS "Dr Vojislav Šešelj". To znači da ni u jednoj varijatni ne dolazi u pitanje izbor kanidata SNSD. Već znamo kakvi će biti rezultati 24. januara 2010. godine - konstatovao je Vuković.

 

Bezrezervnu podršku Vujeviću dao je i predsjednik Vlade RS i SNSD, Milorad Dodik, i kompletno rukovodstvo ove stranke.

Komentarišite vijest