ZORAFEST informacije

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ZORAFEST je muzički festival koji organizuje Udruženje građana ZORA iz Bileće a koji se tradicionalno održava u julu mjesecu svake godine. Prva dva puta to je bio isključivo festival elektronske muzike da bi se treći put proširio i na druge žanrove urbanog zvuka.

zora Sama lokacija na kojoj se ovaj događaj održava pruža predivan ambijent jer se nalazi na prostoru gradskog muzeja neposredno na obali Bilećkog jezera i među srednjevjekovnim spomenicima poznatim kao stećci. Festival je do sada ostvario ogroman uspjeh jer je okupio na jednom mjestu više hiljada posjetilaca i to iz BiH, Crne Gore, Srbije i Hrvatske, a Line-up za ovu godinu garantuje da će se tradicija nastaviti. Sada je do vas - Are u ready?....

 

Pozivamo sve mlade zeljnih kvalitetnog zvuka i druzenja da posjete Bilecu i ZORAFEST 26. jula 2008. godine da se zajedno dobro provedemo a obecavamo da ce provod biti odlican. P0KRENI SE! 


 
Kamp

Ove godine je festival unaprijeđen u svakom smislu, pa ove godine postoji i ZORAFEST kamp, koji je predviđen da ugosti ne samo zaljubljenike festivala i urbanog zvuka, nego i zaljubljenike u prirodu. Ovim putem obavještavamo sve kampere koji imaju želju da posjete Bileću i ZORAFEST da se jave i dobiju detaljne informacije na \n Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli !

 

sajt: www.zorafest.info

Komentarišite vijest