Za drugu pratilju proglašena je Dragana Popovi? iz Trebinja.Titulu mis publike osvojila je Aleksandra Babalj, mis medija bila je Andrea Šaran, dok je za mis šarma proglašena Ana Cerovina.
„Zaista nisam o?ekivala ovu pobjedu jer je konkurencija bila veoma jaka.Ovo mi je prvo takmi?enje ovakvog tipa,ali modne revije radim ve? neko vrijeme,tako da se može re?i da imam nekog iskustva“, rekla je Ana Tarailo nakon izbora za najljepšu djevojku isto?ne Hercegovine...

Izboru za mis prisustvovala je i ovogodišnja mis BiH Tanja Vuji?i? koja ve? danas putuje za Johanesburg gdje ?e se me?u više stotina djevojaka takmi?iti za krunu najljepše na svijetu.
„Sve je ve?eras bilo odli?no. Žiri je imao jako težak zadatak da izabere najljepšu,ali mislim da nije pogriješio.Što se ti?e izbora za mis svijeta obe?avam da ?u se svim srcem truditi da BiH predstavim na najljepši mogu?i na?in. Jako sam ambiciozna i trudi?u se da budem izabrana za najljepšu djevojku svijeta“,kaže Tanja.
U izboru za mis isto?ne Hercegovine u?estvovala je 21 djevojka iz svih isto?nohercegova?kih gradova,a u zabavno-muzi?kom dijelu programa nastupili su ?lanovi plesne grupe „Maris“ iz Trebinja. Organizator takmi?enja bile je Direkcija za izbor miss BiH.
Milan Stani? - TREBINJE danas
Komentarišite vijest