Zvanično počeo sajt sa radom

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

29. oktobra 2007. zvanično počinje BILEĆAinfo sajt sa radom. Od same ideje koja je nastala u drugoj polovini septembra do kupovine hostinga, domena i otvaranje novih sekcija BILEĆAinfo je prošao kroz 3 ekperimentalne faze. Prva faza info-riječnikom zvana ALPHA je bila aktulena  od pojavljivanja BILEĆAinfo na internetu (24.09.2007.) do cjelokupnog postavljanja sistema (01.10.2007.). Nakon toga BETA faza je imala ulogu da ispita da li se posjetiteljima sviđa koncepcija, sadržaj, dizajn sajta. BETA faza je završila 15.10.2007. sa pozitivnim ishodom. Dizajn nije mijenjan ali su dodavane nove komponente. GAMA faza počinje 16.10.2007. i traje do danas, 28.10.2007. 

Ja kao autor i pokretač sajta (Vladimir Duka) sam ocijenio da sajt nakon mjesec dana na internetu ima pozitivnu ocjenu od svih posjetitelja ovog sajta. Svakim danom bićete u mogućnosti da vidite najnovije vijesti iz Bileće, okoline, a svaki treći dan po nekoliko zanimljivosti (Svijet poznatih, luda planeta, vjerovali ili ne...)..

Naravno, sajt će se dopunjavati i statičkim sadržajima, statistikama i ostalom kao npr. VJENČANI U OPŠTINI, ROĐENI, umrli itd...

Kada bi sistematski ocijenili ovaj sajta mogli bi vidjeti da zadovoljava sve svjetske norme portala i sajta i da predstavlja veoma stabilan sistem sa dodatnim komponentama. Koristimo sigurno najbolji forum, a to je SMF sa ugrađenim mini chatom, što jednostavniom registraciom i što lakšim korišćenjem.

Uskoro nam se pridružuju novinari i ekipa koja će uređivati neke sekcije (sport, problemi u Bileći, region...), tako da ja mogu malo predahnutiSmile. Pozdrav, hvala na posjeti i budite uvjereni u jedno SVAKIM DANOM BIĆEMO BOLJI I UVODIĆEMO ŠTO VIŠE NOVINA!

Komentarišite vijest