Anđela Vujadinović miss istočne Hercegovine

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 

U organizaciji Direkcije za izbor Miss BiH za Miss svijeta u Sportskoj dvorani u Gacku sinoć je održana manifestacija izbora najljepše djevojke istočne Hercegovine, a žiri je odlučio da laskavu titulu ponese šesnaestogodišnja Anđela Vujadinović iz Bileće. Za prvu pratilju izabrana je Nedeljka Luketa iz Trebinja, dok je druga pratilja Milijana Lečić, takođe iz našeg grada...

 

Srđana Kuzman iz Nevesinja proglašena je za mis medija, mis publike je Jelena Sudar, a mis šarma je petnaestogodišnja Kristina Simović, obadvije iz Trebinja.

Trinaest mladih djevojaka iz svih dijelova istočne Hercegovine sinoć se takmičilo za mis ove regije. Ni činjenica da je reprezentacija Srbije sinoć igrala odlučujući meč sa Rumunijom za plasman na svjetsko prvenstvo nije spriječila više hiljada ljudi iz skoro svih hercegovačkih mjesta da dođu u Sportsku dvoranu u Gacku koja nije mogla da primi sve posjetioce. Iako Hercegovina ima svega oko 80 000 stanovnika, poslednje dvije najljepše djevojke Bosne i Hercegovine bile su iz Nevesinja i Gacka, a ovi uspjesi lijepih Hercegovki motivisali su veliki broj djevojaka da se prijave na konkurs. Od 26 prijavljenih kandidatkinja, 13 djevojaka plasiralo se u finalno veče, a žiri je odlučio da je najljepša šesnaestogodišnja Anđela Vujadinović, prelijepa i šarmanta učenica trećeg razreda bilećke Gimnazije.

Sinoćnji program vodile su prošlogodišnja mis BiH Andrea Šarac i Tanja Vujičić, mis Bosne i Hercegovine za 2008. godinu. One smatraju da se iz godine u godinu prijavljuju sve ljepše djevojke i da bi bilo koja od šest nagrađenih mogla da preuzme njihovu lentu.

 

U revijalnom dijelu programa nastupili su plesni klubovi iz Gacka i Nevesinja kao i popularni pjevač Igor Vukojević. Šest najljepših i nagrađenih djevojaka naredne godine takmičiće se za mis Republike Srpske, a kasnije i za mis Bosne i Hercegovine. Pokrovitelji manifestacije su istočno-hercegovačke opštine, a generalni sponzor je „Rudnik i TE Gacko“.

M.S. - TrebinjeDanas

Komentarišite vijest