Rođaci u selu uzgajali drogu

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Sektor kriminalisitičke policije CJB Trebinje danas je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu dostavio Izvještaj protiv M.A. (1974) i M.A.(1978), obojica iz Bileće, zbog postojanja osnovane sumnje da su na području sela Preraca u toj opštini zasadili i uzgajali 88 stabljika indijske konoplje, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje.

U saopštenju se navodi da su pripadnici CJB stabljike pronašli 26. avgusta prošle godine u okviru akcije "Plantaža" od kada su nastavljene aktivnosti na identifikovanju osumnjičenih...

 

"Nakon preduzimanja niza operativno-taktičkih mjera i radnji i pretresa kuće i pomoćnih prostorija koje koristi osumnjičeni M.A.(1974), te kriminalističkih obrada lica, djelo je dokumentovano, a Izvještaj proslijeđen nadležnom tužilaštvu", navodi se u saopštenju.

Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o rođacima Miodragu i Milenku Ateljeviću.

Miodraga Ateljevića, za kojim je ranije bila raspisana međunarodna potjernica zbog organizovanog kriminala, pripadnice Sipe uhapsili su 9. jula ove godine na putu Gacko-Bileća i on se trenutno nalazi u pritvoru.

Mileko Ateljević je kriminalistički obrađen i pušten je na slobodu.

Protiv obojice je podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštene prozvodnje i prometa opojnih droga.

(Srna / Sarajevo X / CJB Trebinje / BInfo)

Komentarišite vijest