Pronađeno pola kg heroina

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Pripadnici CJB Trebinje juče su na magistralnom putu Trebinje – Bileća zaplijenili preko pola kilograma heroina. „Akcija je izvedena juče oko 11.00 časova u mjestu Žudojevići. Policajci su zaustavili putničko motorno vozilo marke „Golf 3“ kojim je upravljao B.Ć. iz Bileće, a sa njim se u automobilu našao i njegov sugrađanin P.K...

Navedena lica su prilikom zaustavljanja od sebe pokušala odbaciti četvorougli predmet umotan selotejp trakom, u žargonu poznat kao „cigla“, ali su brzom intervencijom pripadnika CJB u tome spriječeni,“ rekao je za portal TrebinjeDanas.com, Slado Ninković, načelnik Sektora Krim policije u CJB Trebinje.

On je dodao da su nakon toga lica i vozilo prebačeni u prostorije CJB Trebinje, gdje je izvršen pregled umotanog predmeta i pretres vozila.

„Pregledom i vaganjem sadržaja pronađenog u zamotanom predmetu utvrđeno je da se u njemu nalazilo 539,30 grama opojne droge heroin, čija je ulična vrijednost oko 30.000 KM,“ istakao je Slado Ninković.

Pripadnici CJB Trebinje u posljednja dva mjeseca izvršili su pet većih pljenidbi opojnih droga čija ukupna ulična vrijednost izonsi oko 90.000 KM.

TrebinjeDanas.com

Komentarišite vijest