Saopštenje koalicije "Zajedno za Bileću"

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Gostujući u emisiji ”Intervju” RT RS, premijer Republike Srpske Milorad Dodik  je izjavio da je Dragan Babić, načelnik opštine Bileća, u predizbornoj kampanji obećao rješavanje problema u TK Bilećanka, u čemu navodno nije uspio i zbog čega ga treba opozvati.

Na ovaj način premijer je po ko zna koji put grubo zloupotrijebio Javni servis za iznošenje neistina. Ni Dragan Babić ni bilo ko iz Koalicije “Zajedno za Bileću” nije obećao ništa u vezi ovog bilećkog preduzeća. Ulogu  spasioca  nekada najvećeg bilećkog kolektiva preuzeo je niko drugi do Milorad Dodika lično...

Od 2006. godine na ovamo Dodik nije propustio nijednu predizbornu tribinu u našem gradu a da ne obeća pokretanje Bilećanke, kao i drugih posrnulih bilećkih preduzeća i otvaranje stotina novih radnih mjesta.Koristeći režimske medije, premijer očajnički  pokušava da na druge prebaci odgovornost  za sva svoja neispunjena obećanja i tako skrene pažnju sa ekonomskg haosa i privrednog kolapsa do koga nas je dovela Vlada Republike Srpske sa njim na čelu.

Nakon udarca koji je zadat politici SNSD-a u Bileći premijer će, u paničnom strahu od nokauta na predstojećim opštim izborima,  “obećati nove projekte” i vjerovatno “sagraditi" još jedan aerodrom u Trebinju, još jednu Termoelektranu u Gacku, još jedan auto put Banja Luka-Doboj, kao i mnoge druge projekte koji su nevidljivi očima običnog čovjeka.

Ukoliko u međuvremenu premijer organizuje referendum za opoziv načelnika, Koaliciji ''Zajedno za Bileću'' biće zadovoljstvo da ga ovaj put još snažnije pobijedi, jer su nam se u međuvremenu, pored prevarenih radnika, pridružili i penzioneri i borci koje je takođe prevario.

 

sdsrs.com

Komentarišite vijest