Verbalni obračun završio pucnjem

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 

Bivše stranačke kolege iz Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke “Vojislav Šešelj” u Bileći, Dražen Dunđer i Branko Aleksić, verbalno su se u srijedu ujutro obračunali ispred zgrade opštine Bileća, nakon čega je uslijedio pucanj iz Aleksićeve cijevi.
Aleksić koji od prošlih, prijevremenih izbora za načelnika opštine Bileća, nije više u Šešeljevim, već u Mihajlicinim radikalima, kaže da su u pitanju bile samo neke razmirice, nakon kojih sa se čak i rukovali...

drazen-dundjer

On ne negira, ipak, da je pucao, iako tvrdi da je to uradio nakon što mu je Dunđer kazao da bi mu za Šešelja bio u stanju i djetetu nauditi, što ga je ispovociralo, ali ne da puca u svoga dojučerašnjeg kolegu, već u prazno kako bi ga zaplašio.

“Sreli smo se slučajno ispred jedne od dvije zgrade u opštini Bileća, jer sam ja imao posla u Centru za socijalni rad koji se tu nalazi, a Dunđer u opštini, kada mi je on počeo prigovarati za novac iz Fonda stranke, iako je znao da je u njemu bilo malo para”, ispričao je novinarima Aleksić.

Nakon što mu je pomenuto dijete i on opalio iz pištolja, odmah je, tvrdi otišao u policiju, predao pištolj i sve ispričao šta se desilo, a oni ga nakon izjave pustili na slobodu. Dražen Dunđer, pak, tvrdi da on nije pominjao dijete i da Aleksić laže.

On tvrdi da Mihajlicini Radikali u koje je prešao Aleksić, nakon što ga je, navodno, Mirko Blagojević, šef Šešeljevih radikala smijenio sa mjesta predsjednika Opštinskog odbora, odavno traže i od njega da im se priključi.

“Ja Šešeljeveu stranku ne napuštam ni po koju cijenu i nema tih para na svijetu koje bi me kupile, a ne da se kupim za 500 maraka za koliko je Dragan Babić, novi načelnik Bileće koji je u Mihajlicinoj stranci kupio Aleksića. Šešeljevi radikali su bili uz kandidata SNSD-a i oni se ne kupuju”, tvrdi Dunđer.

On kaže da je Aleksić pištolj potegao ne da ga zaplaši već da u njega i puca, ali ga je on u tome onemogućio i ne negira da je Aleksića prozvao, ne za sitan novac, već za 620 maraka iz fonda stranke, što, kako tvrdi, u današnje vrijeme nije malo.

Portparol CJB Trebinje Rajna Parežanin o svemu je izjavila samo to da je Policijskoj stanici u Bileći u srijedu ujutro u 8,10 časova javljeno da je na području opštine Bileća ispaljen hitac iz vatrenog oružja, te da je lice koje je ispalilo hotac identifikovano, a da je u toku njegova kriminalistička obrada.

Nakon toga će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazovanja opšte opasnosti, lice biti predato u nadležnost Okružnog tužilaštva Trebinje.

LJ.L - Trebinjedanas.com

Komentarišite vijest