Mihajlica u zvaničnoj posjeti Bileći

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

U subotu je u zvaničnoj posjeti opštini Bileća boravio predsjednik Srpske radikalne stranke RS Milanko Mihajlica.
Tim povodom u kancelariji načelnika opštine upriličen je prijem za predsjednika i delegate SRS RS,gdje je, u razgovoru sa načelnikom Draganom Babićem, Mihajlica istakao bezrezervnu podršku i spremnost da ideje i inicijative koje su obećane realizuju u narednom periodu. Mi smo se danas upoznali sa problemima sa kojima se građani Bileće susreću i sa načelnikovim planovima...

Da ne bi dolazilo do dodatnih političkih nesuglasica i time do još većih problema građana mi ćemo,zajedno sa načelnikom Draganom Babićem,sarađivati sa Vladom i parlamentarnom većinom u ovoj opštini sve do oktobarskih izbora.Tada se nadamo da će doći do promjene vlasti jer je to neophodno-rekao je Mihajlica.

Načelnik opštine Bileća Dragan Babić istakao je da će doći do realizacije svih ideja koje su obećane u toku predizborne kampanje.Precizno je izložio svoj dosadašnji rad i planove za budućnost,a sve u cilju boljeg života građana Bileće.

Želimo smirivanje političkih strasti u Bileći. Mi smo današnjom posjetom željeli da stavimo do znanja da novoizabranog načelnika i bilećke građane nismo ostavili na cjedilu i da pokažemo da nam je stalo do uspjeha u ovoj opštini-istakao je Mihajlica i dodao da želi da pokaže da se budžetskim sredstvima može upravljati na jedan drugačiji način i da je neophodno pokazati jednu političku sredinu u smislu saradnje sa političkim faktorima i drugim opštinama u regiji.

Predsjednik SRS RS Milanko Mihalica iskoristio je ovu priliku i da pozove parlamentarnu većinu u SO Bileća da pruže saradnju načelniku jer je to u interesu svih građana.

Drugi razlog dolaska predstavnika SRS RS jesu i pripreme za predstojeće parlamentarne izbore.

 

 

Komentarišite vijest