Anđela Vujadinović na izboru za MISS RS

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Bilećanka, Anđela Vujadinović, nakon titule MISS Istočne Hercegovine je nastavila takmičenje za MISS Republike Srpske gdje je od ukupno 30 djevojaka izabrana u uži izbor 12 najljepših i prošla u nastavak takmičenja za MISS Bosne i Hercegovine, koje će se održati u Sarajevu u septembru ove godine. Za MISS Republike Srpske je proglašena Snežana Prorok iz I. Sarajeva.

Čestitamo Anđeli na odličnom uspjehu i dostojanstvenom predstavljanju našeg grada ! ...

Predsjednik žirija Robert Јovanović rekao je da nije bilo nimalo lako od 30 djevojaka izabrati 12 finalistkinja, jer su nijanse odlučivale.

"Vodili smo računa, pored fizičkog izgleda, i o drugim atributima, u prvom redu da su odlične učenice, da se dobro ponašaju, da znaju strane jezike i da su svjesne svog zadatka", rekao je Јovanović.

Јovanović, koji je i producent menadžer direkcije "Mis BiH", istakao je da je možda među finalistkinjama djevojka koja je dostojana da predstavlja BiH za izbor mis svijeta.

"Titula mis RS jeste značajna, ali u daljem takmičenju za izbor mis BiH ne daje prednost u odnosu na druge kandidatkinje", rekao je Јovanović i dodao da mis RS u daljem takmičenju mora da bude pažljiva, da se trudi, da ne pogorša svoj stečeni rezultat, jer sve kandidatkinje učestvuju ravnopravno u finalu.

On je dodao da će izbor za mis Federacije BiH biti održan krajem jula, na kome će biti izabrana mis i još 11 kandidatkinja, nakon čega će u septembru biti održano finale BiH, na kome će učestvovati mis Brčko distrikta i mis dijaspore.

(dio teksta preuzet sa rtrs)

 

Komentarišite vijest