Seka ništa nije želela da precizira, ali s obzirom na njenu sklonost da neprestano iznenadjuje svoju publiku, kao i lider Nove Srbije svoje bira?e, rekli bismo da duet nije sporan.
Kad su mogli da se u pesmi nadju Nenad ?anak i JK, ili Velja i Ceca, i to uživo, te da "kooperišu" Mladjan Dinki? i Dragan Koji? Keba, zašto ne bismo imali još jedan estradno-politi?ki duet, u kome ?e gospodin Ili? pored Seke biti glavna zvezda.
"Nikada nisam snimila duet, a na ideju sam došla spontano, poneta opuštenom atmosferom u emisiji. Zašto baš Velja? Super je lik, narodski ?ovek, ne glumi veli?inu, a i znam da voli da peva. Obožavam izazove te naš duet tako i shvatam. Smatram da je i gospodin Ili? po tom pitanju sli?an meni i da ne pri?a prazne pri?e, ve? da se na delu pokazuje i dokazuje. Sto posto sam sigurna da ?e ako na?emo vremena i snimimo pesmu, odjek u javnosti biti pozitivan" izjavila je Seka za "Kurir".
"Seka je naša najbolja narodna peva?ica i samim tim što je u vrhu po?astvovan sam idejom da snimimo duet. Ina?e, svaki put kada se sretnem sa nekim dobrim i dokazanim peva?em, volim da zapevam, jer mi je pesma u krvi. S obzirom na to da su Sekine pesme sami hitovi, ne sumnjam da ?e se i naš duet, ako ga snimimo, biti pun pogodak", uveren je ministar Ili?.
Komentarišite vijest