Park za venčanja na Adi Ciganliji

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
Za buduće mladence, koji nisu imali sreće da "upadnu" u emisiju "48 sati svabda" i tako dobiju besplatno venčanje, evo prave vesti o tome gde bi mogli da organizuju "najlepši dan".

Na jednom od najpopularnijih beogradskih izletišta - Adi Ciganliji biće izgrađen Park za venčanja! Park će se nalaziti na desnoj obali Savskog jesera (Makiška strana) u blizini novootvorenog igrališta za decu, na površini od oko pola hektara...
Ugovor o ovom projektu u četvrtak su potpisali predstavnici Javnog preduzeća "Ada Ciganlija" i "Eurobanka", koja će donirati četiri miliona dinara.

U Parku za venčanja, čija izgradnja startuje početkom juna, mladenci će imati priliku da sudbonosno "da" kažu u sasvim novom, nesvakidašnjem i originalnom prostoru, pod vedrim nebom i okruženi zelenilom, prenosi bilten Skupštine grada Beograda - Beoinfo..

Da bi koristili ovaj park, mladenci treba da se prijave upravi JP "Ada Ciganlija", ali se ova usluga neće naplaćivati. Jedina njihova obaveza biće da zasade sadnicu plemenitog drveta, pored koje će biti postavljena mesingana pločica sa njihovim imenima i datumom venčanja.

Komentarišite vijest