"Zgodni momak" zaslijepio Mariju Šerifović

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

Pobednica Pesme Evrovizije 2007. godine Marija Šerifović izazvala je manji saobraćajni udes u Splitu, a za sve je "okrivila" zgodnog momka u kojeg se zagledala na semaforu!

"Slobodna Dalmacija" piše da je Marija svojim automobilom marke "tuarego" beogradskih tablica udarila na semaforu jednog vozača skutera...Srpska pevačica se uredno zaustavila na jednom semaforu,a kada se upalilo zeleno svetlo, ne gledavši ispred sebe, stisnula je gas i udarila skuter ispred sebe. Vozač skutera potom je splitskom listu rekao da je Marija pokušala sa njim da se nagodi, bez policije i dodao da je bila vrlo prijatna.

"Povikao sam, misleći da je muško. Tek kad je izašla iz automobila shvatio sam da je cura. Bila je obučena u crno, a na gležnju je imala zlatni lančić. Bila je vrlo prijatna, odmah me zamolila da se nagodimo, bez policije. Pitao sam je kako to vozi, a ona se nasmešila i rekla da se zagledala u zgodnog momka koji se vozio u automobilu do njenog. Video sam ga i ja, vozio je novog crnog 'landrovera' stranih tablica, ali nisu bile srpske. Bio je zgodan momak...", ispričao je vopzač skutera Tonči Baković.

Uspeli su da se nagode, mada su se pogađali" oko visine štete. Dok je Marija rekla da nije veća od 50 evra, Splićanin je tražio 200. I, na kraju, pevačica je popustila i dala mu 200 evra.

Komentarišite vijest