Bekvalac - Đoković: Nismo zajedno!

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
Gotovo celokupna javnost u Srbiji prethodna dva dana bavi se navodnom ljubavnom vezom najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i "novosadske Barbike", pop pevačice Nataše Bekvalac, supruge vaterpoliste Danila Ikodinovića.

Sve strane, brže-bolje, odlučno su demantovale bilo kakve glasine, priče, nagađanja...o tome da su Đoković i Bekvalac "u šemi". Samo dan pre objavljivanja te priče u magazinu "Story" objavljene su fotografije Đokovića i Bekvalac, koji su zajdno pozirali kao najseksi ličnosti u Srbiji 2008. godine.

Nataša Bekvalac, koja je na dan kada je u jednom tabloidu objavljena priča o njoj i Đokoviću, pevala na gradskom trgu u Čačku na dočeku Srpske Nove godine. Ona, međutim, nije želela da komentariše medijske tvrdnje...

"Ja sam jako dugo na sceni. Da li vam ličim na nekoga ko je takav i ko uopšte želi da komentariše tako nešto? za neozbiljne stvari nikad nemam komentar", izjavila je Nataša Bekvalac, koja je u Čačak došla u pratnji muža Danila Ikodinovića.

Dača se na celu priču o njegovoj supruzi i Novaku Đokoviću nasmejao i našalio. "Nata i Nole? pa, to je divno! Drago mi je ako je moja Nataša sa trećim teniserom sveta. To je baš lepo...Ma, naravno da su to gluposti".

Iz kompanije "Familly sport", koja zastupa interese Novana Đokovića, odlučno je demantovana medijska priča o ljubavnoj kombinaciji tenisera i pop pevačice.

"Jedina istina je da se zbog želje svojih navijača i poštovalaca slikao zajedno sa Natašom Bekvalac za list 'Story'. Sa porodicom Bekvalac Novaka vezuje iskreno prijateljstvo. Sve ostale informacije nisu istinite i nisu korektne prema samom Novaku Đokoviću, Nataši Bekvalac i njihovim porodicama i mogu da povrede njihov porodični mir i spokojstvo", navodi se u saopštenju.

Komentarišite vijest