Klemente više nije selektor!

Štampa PDF
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
Havijer Klemente više nije selektor reprezentacije Srbije, saopštio je u četvrtak predsednik nacionalnog Fudbalskog saveza Zvezdan Terzić!

On je nakon sednice Izvršnog odbora FSS izjavio da španskom stručnjaku nije više mogao da obezbedi ambijent za normalan rad.

"Klemente mi je rekao da želi da ostane selektor, pod uslovom da mu bude obezbedjen pozitivan ambijent. IO je uvažio taj stav, ali sa njim neće biti produžen ugovor. Ja ne mogu da mu obezbedim željeni ambijent, bilo bi to za mene veliko lično opterećenje", rekao je Terzić.


 Sada na scenu zvanično stupa Stručni odbor FSS. Poslednjih dana mnogo citirano telo, koje predvodi Ljupko Petrović, predložiće kandidate za novog selektora, a "orlovi" bi kormilara trebalo da dobiju najkasnije 24. januara.

Ukoliko ne bude iznenadjenja i naknadnih dodavanja na spisak kandidata, selektor će biti tražen u trouglu Ilija Petković - Radomir Antić - Miroslav Djukić.

Strateg Partizana dobio je u četvrtak i jedno veliko priznanje. Nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije proglašen je za najboljeg srpskog trenera u 2007. godini, dok je zvanje najboljeg fudbalera pripalo napadaču Valensije Nikoli Žigiću.

Komentarišite vijest